fbpx

Ευχές για τη Νέα Χρονιά!

Δεκ 15, 2022 | Digital Panda, Storytelling Copywriting, Ελένη Τάσινα

Καλώς ήρθες, νέα χρονιά!

Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά με χαρά, αισιοδοξία, δυναμισμό και υπευθυνότητα. Με το πιο ζεστό μας χαμόγελο, δίπλα στους ανθρώπους και συνεργάτες που αγαπάμε, χαράζουμε τους νέους στόχους και τις νέες προοπτικές. Η ομάδα του Digital Panda είναι ευγνώμων για όλα όσα έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα, χάρη στην εξαιρετική συνεργασία και επικοινωνία, αξίες που μας βοηθούν να αναπτυσσόμαστε.

Είναι αλήθεια πως τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να αναγνωρίσουμε το πόσο μας έχει ωφελήσει ότι είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε στιγμή και σε κάθε βήμα της διαδρομής. Το ταξίδι της ζωής διαμορφώνεται από τις συνειδητές επιλογές που κάνουμε στις συνεργασίες και τις ανθρώπινες σχέσεις. Αλλά όχι μόνο! Επιλογή είναι και το πώς διαχειριζόμαστε τους πόρους της ενέργειας, του χρόνου, της εσωτερικής καλλιέργειας και της κουλτούρας μας.

 

 

Η νέα χρονιά του Digital Panda

Είμαστε περήφανοι για την ομάδα του Digital Panda γιατί δεν σταματήσαμε ποτέ να βελτιωνόμαστε, να εκπαιδευόμαστε, να βγαίνουμε έξω από τη ζώνη ασφαλείας μας, να απολαμβάνουμε τις χαρές και τα δώρα της ζωής χωρίς ποτέ να κάνουμε συμβιβασμούς εις βάρος των ηθικών μας αξιών. Το Digital Panda είναι ένα περιβάλλον ασφαλές για σκεπτόμενους ανθρώπους με ελεύθερο πνεύμα, που προστατεύουν την ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, και δε σταματούν ποτέ την προσωπική τους επιμόρφωση και εξέλιξη.

Το δικό μας κεφάλαιο είναι οι άνθρωποι, οι συνεργάτες, οι πελάτες, τα βιβλία, τα ταξίδια, η τέχνη, οι εμπειρίες και τα λάθη μας. Εμάς μας καθοδηγεί η λαχτάρα να κερδίζουμε γνώση βασιζόμενοι όχι μόνο στα στατιστικά δεδομένα και τα big data, αλλά και στις διαχρονικές ανθρώπινες αξίες της αλληλεγγύης, της ισότητας, του σεβασμού, της αξιοπρέπειας και της αποδοχής.

Δίνουμε προτεραιότητα στην ενδυνάμωση των ανθρώπων και κυρίως των γυναικών. Αφιερώνουμε χρόνο και πόρους σε προγράμματα και δράσεις που καλλιεργούν τη δυνατότητα έκφρασης και αξιοποίησης επαγγελματικών δεξιοτήτων που προάγουν την αυτονομία και την οικονομική αυτάρκειά τους.

Υποστηρίζουμε ενέργειες και προγράμματα ενδυνάμωσης γυναικών και παραγκωνισμένων ομάδων. Στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας υπάρχει η αλληλεγγύη και η προστασία του δικαιώματος της ίσης πρόσβασης σε όλους τους πόρους επιβίωσης και διαβίωσης, εντός και εκτός ψηφιακού κόσμου.

 

 

Το storytelling copywriting είναι επικοινωνία

Οι υπηρεσίες του storytelling copywriting βασίζονται κυρίως στην ανάγκη των ανθρώπων να μοιραστούν την αλήθεια τους. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που οι επαγγελματίες δημιουργοί περιεχομένου και copywriters ξεχωρίζουν μόνο όταν σέβονται αυτή την ανάγκη. Το σημείο αναφοράς είναι η επικοινωνία μεταξύ της πηγής (brands ή εταιρείες) και του κοινού, με μοναδικό σκοπό τη σύνδεση μεταξύ τους. Πολλοί προτιμούν αυτό να το ονομάζουν μετατροπή, αλλά στην ουσία είναι ζεύξη επικοινωνίας.

Όλοι εμείς που θεωρούμε σκοπό ζωής να δημιουργούμε περιεχόμενο, είναι απαραίτητο να εξασκούμε τακτικά τα κριτήρια αυτογνωσίας μας σε σχέση με τα βασικά σημεία αναφοράς και τους στόχους του κάθε copywriting project. H ολιστική προσέγγιση στη δημιουργία περιεχομένου δεν εστιάζει μόνο στην επίτευξη κέρδους αλλά στη δημιουργία αφοσιωμένης κοινότητας.

Στο DIgital Panda εστιάζουμε στις μοναδικές ανάγκες του κάθε project. Φτιάχνουμε προσωποποιημένες στρατηγικές και περιεχόμενο που προσαρμόζονται σε όλο τον κύκλο της διαδρομής αναζήτησης των πελατών. Εμείς δημιουργούμε περιεχόμενο για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών, και όχι τις τάσεις των trends. Κάνουμε έρευνα, εμβαθύνουμε στα δεδομένα και δημιουργούμε υλικό ικανό να αξιοποιείται διαρκώς σε βάθος χρόνου, πολλαπλασιάζοντας τον βαθμό επιρροής στα SEO ranking factors.

 

 

Η ομάδα του Digital Panda

Το ομαδικό πνεύμα μας βοήθησε να φτάσουμε ψηλά. Χαιρόμαστε που έχουμε κοντά μας συνεργάτες με τους οποίους συμπορευόμαστε σε όλα τα επίπεδα. H επιμέλεια του website μας και των γραφιστικών στοιχείων έγινε από τον Αντώνη Ζεάκη και τον Θοδωρή Μούρτη, της UPTHINK. Κατακτήσαμε κορυφές στο SEO, Digital Strategy, και Brand Positioning μαζί με την Αρετή Βάσσου, του IDEADECO SEO Copywriting Agency. H χρονιά που πέρασε σηματοδοτήθηκε από τη συνεργασία με τον business coach Άρη Ξυπολιτόπουλο της Business Basics, και τις πολύτιμες συμβουλές του.

Τίποτα από όλα αυτά δε θα είχε νόημα χωρίς την εμπιστοσύνη των πελατών και των εταιρειών που μας επέλεξαν για να δημιουργήσουμε περιεχόμενο στα brands τους. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλα όσα υλοποιήσαμε μέχρι τώρα, αλλά και για όσα ακολουθούν.

Το 2023 αναμένεται να είναι η καλύτερη χρονιά του Digital Panda.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλες και όλους!

Ελένη Τάσινα
Ιδρύτρια Digital Panda

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ